Nefelejcs Esküvő

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni, fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Esküvői ruha: ITT IS TÁMAD A BÓVLI!!!!!!

2011.11.04. 16:08 - nefelejcseskuvo

Címkék: esküvő esküvőszervezés esküvői ruha

Egyre gyakrabban találkozhatunk esküvői szalonok környékén, - és sajnos már az ország egész területén - nagy csíkos szatyrokat cipelő emberekkel, kik nagyon olcsó menyasszonyi ruhákat kínálnak a szalontulajdonosoknak.

Egy-egy ilyen táska akár 10-15 db menyasszonyi ruhát is rejt (gondoljuk csak végig, hogy mennyi anyagból készültek ezek a ruhák...).

Járják az országot, és természetesen számla nélkül értékesítik a nagyon olcsó és igen silány minőségű ruhákat.

De ma már naggyá nőtte magát ebben a szakmában is a bóvli gyártás, Ukrajnában, Romániában... (tisztelet a kivételnek) külön erre specializálódott szalonok, varrodák várják a legális úton olcsó ruhákat (mindegy milyen minőség, csak olcsó legyen) kereső szalontulajdonosokat.

Első ránézésre talán észre sem veszi a laikus szem, aki most lát életében először menyasszonyi ruhát. Azzal csak később szembesül, hogy a gyöngyök, csipkék ragasztva vannak, ragasztópisztollyal, s lógnak mindenhol a ragasztó szálak, s már a próba során lehullanak, hogy a dekorációs tüllből, vagy FÉNYES organzából készült szoknya alatt nincsen alapszoknya, ezért az abroncs karikái teljesen átlátszanak, a virágok lógnak, foszlanak, és hogy egy ruhán megjelenik a fehér összes árnyalata, semmi összhang nincs a felső és a szoknya között. Az anyag-minőség meg... hát azt jobb nem is említeni. Egy teljesen műszálas anyagú ruhában a nyári melegben, mindenki el tudja képzelni a következményeket.

Újabb általános "népbutítás", amikor előadják, hogy swarowski kristályokkal van egy ilyen ruha kirakva, mert mindenre rá lehet fogni, hogy swarowski, ami fénylik. NEM szabad hinni ezeknek a kijelentéseknek, hiszen gondoljuk csak végig... egy swarowski fülbevaló több 10.000 Ft-ba kerül, akkor ha ezekből a kövekből több 100-at felvarrnak a ruhára, akkor azt mennyiért kellene adni ahhoz, hogy meg is érje???

Különbség van a swarowski gyöngy és kristály között is, de a gyöngyök is minden ilyen ruhára varrva vannak, és darabja kb. 80 Ft, szóval ezt is ki lehet számolni.

Éppen ezekért a hibákért nem is igazán engedik ezeket a ruhákat próbálni, azzal az indokkal, hogy koszolódik a ruha a próba során. Mivel nem lehet tisztítani, mert széthullik a ruha, meg kell valahogy magyarázni a bizonyítványt úgy, hogy a vevő még csak véletlenül se fogjon gyanút.

A ruhák többsége fűzős, mert így majd nem kell alakítani, jó lesz mindenkire. ÁLTALÁNOS TÉVHIT! Egy fűzős ruhát ugyanúgy kell alakítani, mint a nem fűzőset, mert a szép vastag fűző dekorál is.

Az egyik vőlegény mondta, hogy azokkal a vékony fűzőkkel, amiket addig láttak, úgy nézett ki a párja, mint egy kötözött sonka...

Most lehet, hogy sokan azt mondják mindez nem fontos, a lényeg hogy olcsón bérelhessünk ruhát. Csakhogy sok esetben az olcsó beszerzési ár nem jelenik meg a bérleti díjban. Ugyanolyan magas árat kell fizetni, mint más kézzel gyöngyözött, jó minőségű anyagokból, csipkékből készült ruhákért.

Már 40-50.000 Ft-ért lehet nagyon szép, jó minőségű ruhákat bérelni, ami kézzel gyöngyözött, és egész nap az eredeti pompájában fog tündökölni.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kiszorítsuk a bóvlit!

Csak egy kis odafigyelést igényel. Mindig nézzétek meg, hogy milyen a ruha minősége, hogy varrva van-e vagy ragasztva, s ha ezt nem engedik, vagy rossz néven veszik, vagy azt látjátok, hogy ragasztva vannak a ruhák, gyorsan keressetek másik szalont.

NE ENGEDJÜK A BÓVLIT GYŐZNI!!!

Többek között szalonunkban kellemes környezetben, kiváló minőségű ruhákkal várunk benneteket. Akár csak egy kötetlen beszélgetésre is, ahol élőben is meg tudom mutatni a különbségeket.

 Kenderessyné László Anikó a Nefelejcs Esküvői ruhaszalon egyik tulajdonosa.

0670/5057707

AZ ÁTLÁTSZÓ SZOKNYA ÉS A "SWAROWSKI KRISTÁLYOK"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ÉS EGY KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ RUHA:

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr612710300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nefelejcseskuvo · www.nefelejcseskuvo.hu 2011.05.05. 10:44:50

@Fátyol eladás és rendelés, akár online:

Köszönjük, örülök, hogy tetszik.
Ebben az esetben oszd meg te is mindenkivel,és szorítsuk ki a bóvlit!!


süti beállítások módosítása