Nefelejcs Esküvő

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni, fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Naptár

Friss topikok

10 tipp menyasszonyi ruha próbához

2011.12.03. 11:29 - nefelejcseskuvo

Nézd meg a kiválasztott Szalon honlapját, mielőtt odaindulsz, már az ott található ruhák is sokat elárulnak a helyről./anyagminőség, díszítés…/ Bárhol is szeretnél álmaid ruhájához jutni, az alábbi ötleteket érdemes átfutnod.  


1. Vidd magaddal a próbára a legjobb barátnőd, testvéred vagy édesanyádat, akik jól ismernek és szeretnek Téged, mert kívülről más szemmel láthatnak, mint a próba hevében és káprázatában Te önmagadat. Érdemes a kísérőid számát maximum két emberre redukálni, egyrészt mert a legtöbb szalon nem alkalmas sok ember kényelmes elhelyezésére, másrészt meg megnehezítheti a választást, ha sokféle véleményt hallasz egyszerre.


2. Szerencsés, ha a ruha kiválasztásakor nem talpig sminkben jelensz meg, elsősorban a ruhák kímélése miatt. A legnagyobb elővigyázatosság mellett is púdernyom, rúzsfolt kerülhet a ruhára az öltözésnél, akár anélkül, hogy észrevennénk.


3. Praktikus, ha fehér, pánt nélküli melltartóban mész el, mert az minden fazonhoz alkalmazkodni fog.


4. Fontos, hogy erre Nagy Napra olyan minőségi ruhát válassz amelyben egész nap jól érzed magad, nem műszálas anyagú és a díszítése nem ragasztópisztollyal  felrakott gyöngyökből és csipkékből áll, ami nap végére lepotyog.


5. Nagyon megnehezítheti a döntést, ha sok helyen és túl sok ruhát próbálsz fel, inkább próbálj fel pár fazont. Rögtön tudni fogod, milyen irányba kell tovább lépned.

  

 

 

6. Ha szalonba megyünk próbálni, illik levenni az utcai cipőt, legalábbis azon a helyen, ahol menyasszonyi ruhákat próbálják. Vidd el a próbára az esküvői cipődet is és próbálj abban, vagy ha még nem vásároltad meg, akkor vegyél olyan magas sarkú cipőt, amilyet körülbelül hordani szeretnél majd a nagy napon.  


7. Attól, hogy egy ruha fűzős ugyanúgy kell alakítani, mint a nem fűzőset, tehát nem jó mindenkire. Fontos tudni, hogy nincsenek elasztikus esküvői ruhák. Általában minden esküvői ruha oldalában benne hagynak annyi anyagot, hogy 1 mérettet ki lehessen engedni vagy szűkíteni.

 

8. Nem érdemes mereven ragaszkodni egyetlen elképzelt modellhez. Sokszor az a tapasztalat, hogy a megálmodott ruha egyáltalán nem előnyös a menyasszonyon. Érdemes kicsit nyitottnak lenni, hisz mindenkinek az az érdeke, hogy a legszebb legyél.


9. Kérd ki az eladó segítségét, hiszen mögötte elegendő tapasztalat áll ahhoz, hogy megtalálja a hozzád legjobban illő és legelőnyösebb ruhát. Sok-sok menyasszonyt öltöztetnek és öltöztettek fel és rögtön látják, hogy milyen modellek állhatnak jól. 


10. Érdemes telefonon bejelentkezni, ez kulturáltabb és időtakarékosabb is. Tudhatod, hogy ebben az esetben kizárólag Rád fognak figyelni, és nem kell másokkal megosztanod az időd. Egy ruha próbára 1 – 1.30 órát számíthatunk. Ha viszont valami közbejön, mondanunk sem kell, hogy illik telefonálni.

 

 



süti beállítások módosítása