Nefelejcs Esküvő

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni, fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Kedves rokon kontra profi fotós

2012.01.26. 14:33 - nefelejcseskuvo

Az imádnivaló rokon, akinek van egy viszonylag drága kamerája, pár éve fotózik és nagyon aranyos fényképeket csinál gyerekekről, virágokról, tárgyakról. Nem érti, miért kellene súlyos tízezreket költenie egy professzionális vakura, mikor ott van a fényképezőgép beépített villanója is, tartalék felszerelésként pedig előkapja mobiltelefonját.

Mit mondasz, ha szeretné felkínálni szolgáltatásait, mint az esküvőd fotósa? Tudod, hogy õ sohasem fogadna el pénzt ezért, épp ellenkezőleg: ez lenne az õ nászajándéka! És így bizony nem kevés összeget spórolhatnál az esküvői költségvetésből… De valójában így van? Ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom ahhoz, hogy lemaradj a fontos pillanatokról.

 

10 dolog, amiért inkább profit válassz

 

  1. több száz, vagy ezer felvételt készít alkalmanként
  2. becsukott szemmel is ismeri a fényképezőgépének minden gombját
  3. folyamatosan képezi magát, s tudja, hogyan kell bármilyen évszakban, napszakban és helyszínen kiváló fényképeket készíteni
  4. naprakész ismeretekkel rendelkezik a legújabb esküvői stílusokból és technikákból
  5. munkájával a ceremónia lebonyolítása garantáltan simán és zökkenőmentesen zajlik
  6. a váratlan eseményekre is gyorsan reagál
  7. mindig van legalább egy komplett tartalék szettje, ami jelenti a kamerát, lencsét és vakut is
  8. sok képszerkesztő programmal és számítógéppel rendelkezik, hogy a fotók digitális utómunkáját professzionálisan elvégezhesse
  9. évek alatt megtanulta, hogy a retusálás hozzátartozik az esküvőfotós munkájához, ért ahhoz, hogyan kell a nyers anyagból készet varázsolni.
  10. A megrendelő és az esküvőfotós között polgári jogviszony keletkezik a megrendelés pontos írásba foglalásával, ami tartalmazz a díjazáson felül azt, hogy a fotós milyen szolgáltatást és garanciát vállal.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr402856762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása