Nefelejcs Esküvő

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni, fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Naptár

Friss topikok

10 dolog amiért hívj a Nagy Napra esküvői filmest!

2011.12.16. 18:29 - nefelejcseskuvo

Alábbiakban 10 pontban összegyűjtöttük nektek, hogy miért fontos egy esküvői videós jelenléte a Nagy Napon.

1. A meghatottságtól remegő kezű felvételek ideje lejárt. Az alsó kategóriás kamerák is tartalmaznak olyan funkciót a menüjükben, hogy kézremegésgátló, de ez sajnos nem feltétlen a legjobb módja annak, hogy kiküszöböljük az ilyen jellegű felvételeket.

2. A videós szem hidd el többet lát! A filmes szemek máshogy funkcionálnak. A festőművész képeit sem tudja lemásolni minden ember, ezért a filmezéshez is érteni kell. Látni kell és érezni, hogy milyen kompozíciónak épp hol van a helye. Sokszor a kompozíciók humorosra sikerülnek, amikor nagy televízión/monitoron viszont látja az ember. Például a kuka a háttérben, a menyasszony feje felett egy konnektor, a jobb sarokban a hámló vakolat.

Illetve, ha minket választasz fontos, hogy tudd egy férfi és egy női látószögből filmezünk, így összhangban van a képi harmónia illetve a vágás-utómunka is.

3. Ha szereted a precíz dolgokat!

A precíz kamerázás nem jelent többet annál, hogy felkészülten, logikailag összeszedetten tervezzük meg az egész napot. Indulásunktól, a helyszínre érkezésen át, a lakodalom végéig.

4. A gyorsaság a villámgyors pillanatelkapást jelenti, mivel ketten vagyunk jelen a felvételekkor, ezért egy pillanatra sem adódhat az, hogy lemaradunk egy felvételről, mert a másik fél mosdóba szaladt.

"Emlékszel az a szőke kislány milyen édes volt, ahogy habzsolt a csokiszökőkút mellett? Kár, hogy nem vettük fel."

5. Ne érezd azt, hogy felesleges pénzkidobás, mert úgysem nézi majd meg senki!

Az esküvőt sem magatoknak csináljátok, azért van ott a násznép, hogy az arát és a
vőlegényt ünnepelje. Mindig gondoljatok arra, hogy a gyermekeiteknek mit mutattok majd meg, és a nagyi is mennyire örülni fog, ha viszont láthat a televízió képernyőjén. Persze, ha meghittre tervezitek az esküvőt, 1-1 tanúval titokban, az más.

6. Időtlen időkig...egyik felvétel sem lesz időtálló, de a lehető legjobb és megfizethető technológia illetve a folyamatos naprakészség a technikában azt mutatja, hogy az általunk készített anyagok nem használódnak el 1,5-2 év után így olvasható lesz a lemez több évvel a Nagy Nap után is.

7. Legyen olyan az esküvőd felvétele, mint egy film, különböző effektekkel beállításokkal, kameramozgásokkal el lehet érni a filmes hatást. Ez nagyrészt utómunka és szerkesztés, de nem minden családtag képes egy ilyen videó megreformálására.

8. A ferde képek nagyon rosszul mutatnak a Full HD plazma illetve LCD tévéken, az állványok monopod, tripod használata kötelező, olykor-olykor helyettesítjük egy készülékkel melyet Steadicamnek hívnak, ez egy úsztatott képet ad és filmes hatást nyújt.

9. Nem reality showt forgatunk! Fontos számunkra, hogy mindenki jól érezze magát, és észrevétlenek tudjunk maradni. Nincs annál rosszabb, ha egy videós eltakarja a párt, pl az első hitvesi csóknál, így azt senki sem láthatja majd viszont, csak a képernyőn. Nem izzítjuk a levegőt 500W reflektorral, és dokumentumfilmszerűvé téve fehérítjük ki a rendezvény helyszínét halogén fénnyel.

10.
Kis csapatunk jókedvűen, kedvesen segít egész nap!:)
 


 



süti beállítások módosítása