Nefelejcs Esküvő

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni, fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Nefelejcs Esküvőszerevező Iroda

2010.11.03. 15:34 - nefelejcseskuvo

Címkék: esküvő vác esküvőszervezés


Kedves Jegyespár!
 

Esküvőszervezőként az a feladatunk, hogy Veletek együttműködve megtervezzük esküvőtöket és közreműködjünk annak lebonyolításában.
Segítünk a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatók kiválasztásában, megbízásában, munkájuk felügyeletében. Színvonalas és megbízható szervezést biztosítunk az esküvő kitűzésének napjától a lakodalom végéig, legyen szó nagy létszámú esküvőről, elegáns ünnepélyről, kerti mulatságról vagy meghitt, családias környezetben ünneplő társaságról.
 

Az esküvőszervező fogadása NEM KERÜL PLUSZ KÖLTSÉGBE!
 

Mi a szolgáltatóktól kapunk jutalékot, amiért munkát biztosítunk nekik, így semmivel nem nő a költségetek!
 
E
lső konzultációnk alkalmával beszélgetünk elképzeléseitekről, majd 10 munkanapon belül kézhez kapjátok személyre szabott ajánlatunkat, amely tartalmazza a szolgáltatások leírását és az árakat.
Az ajánlat Benneteket semmire nem kötelez, de amennyiben valamely szolgáltató megtetszett, lehetőségetek van lefoglalni az adott időpontra.
 
Fontos, hogy profi csapattal dolgozunk, nem fordulhat elő, hogy olyan szolgáltatót bízzatok meg, aki nem megfelelő minőségű szolgáltatást nyújt.
Az esküvőszervező mindig a Ti érdekeiteket védi, és készen áll segíteni álmaitok megvalósításában.

SZOLGÁLTATÁSAINK:

Helyszín:

Az esküvő sikerének meghatározó eleme a helyszín kiválasztása. Az esküvő stílusához és a létszámhoz mérten kell választani. Fontos, hogy a vendégek kényelmesen elférjetek, legyen megfelelő hely a zenekarnak és a tánctér is elég nagy legyen. Számos, szebbnél szebb, különleges esküvőhelyszínt tudunk ajánlani.



Archiválás: Fotós, videós

Szakmailag képzett, rutinos fotóst és videóst ajánlunk, digitális technikával dolgoznak, referencia albumukat, illetve videósunk demo dvd-it üzletünkben tekinthetitek meg.



Zenekar:

A lakodalom hangulatáért felelős zenekarnak színes repertoárral kell rendelkezni, de sosem maradhat ki a lakodalmas, mulatós zene, az igazi talpalávaló muzsika. Több zenekarral is kapcsolatban állunk, amelyek jelentős részétől van referencia anyagunk, illetve biztosítjuk, hogy élőben is meghallgathassátok őket.

 


DJ:

A 21. század zeneszolgáltatói közül a DJ sem hiányozhat. Változatos zenei programmal, és műsorvezetéssel teszi emlékezetessé a közös életetek első napját, ahol Ti és vendégeitek a kedvenc zenéitekre önfeledten szórakozhattok. 


Vőfély, Ceremóniamester:

A vőfély hagyományos lakodalmak elengedhetetlen része. Rigmusokkal fogadja az érkező vendégeket, szórakoztatja a társaságot. Feltálalja a vacsorát, minden fogáshoz megjegyzést fűzve, játékokkal szórakoztatja az este folyamán a vendégeket, levezényli a menyasszonytáncot. Fontos szerepe van a jó hangulat megteremtésében.
 A ceremóniamester feladata a vőfélyére hasonlít, de ezt modern formában, a népies rigmusok kihagyásával látja el. Ruházata is inkább a modern esküvőkhöz igazodik, mivel a ceremóniamester szép, elegáns öltönyben jelenik meg a szertartáson.

 


Meghívó:

A meghívó kiválasztása az egyik legizgalmasabb feladat. Rengeteg típus, különböző árkategóriában. Nálunk megtalálhatóak a hagyományos, elegáns, modern, exkluzív, alacsonyabb és magasabb árkategóriájú meghívók is.


Menükártya, ültető kártya:

Minden meghívóhoz rendelhető hozzá tartozó köszönőkártya, ültető kártya, menükártya. Többféle meghívószövegből és idézetből választhattok a gyűjteményünkből.


Köszönetajándék:

A köszönetajándékok olyan kedves kis emléktárgyak, amelyeket Ti, az ifjú pár ajándékoztok vendégeiteknek az esküvőn. Ezzel az apró figyelmességgel mondhattok köszönetet azért, hogy megtiszteltek Benneteket jelenlétükkel, és életetek nagy napján osztoztak örömötökben. A meghívottak boldogan viszik haza az ajándéktárgyat, mely örökre Rátok emlékezteti őket.


Smink:

A menyasszonyi sminknek összhangban kell lennie az egyéniségeddel, menyasszonyi ruháddal, valamint a kiegészítőiddel. Ezen kívül legyen finom, letisztult, üde megjelenést kölcsönző, tartós és középerős annak érdekében, hogy a fotókon is érvényesüljön. A felvitel módja, a fixáló, a professzionális anyagok biztosítják, hogy menyasszonytánckor pont ugyanúgy nézz ki, mint amikor kimondtad a boldogító IGEN-t.


Frizura:

Az esküvői frizura lehet akár professzionális konty, egyszerű feltűzés, akár összetett fonás, vagy gyöngyökkel, tűkkel, virágokkal, csillámmal, tollal, szalaggal díszített hajköltemény. Az igazi alkalmi frizura az egyéniségedhez és ruhádhoz illő.


Menyasszonyi torta, sütemény:

Az esküvő egyik legfontosabb dísze a menyasszonyi torta, illeszkednie kell a dekorációhoz, a csokorhoz és természetesen az esküvő színvilágához. Ma már a legváltozatosabb esküvői tortákat rendelhetjük meg, a valódi vagy marcipánvirágokkal díszített klasszikus fehérmázastól egészen az építészeti remekművekig, tetszés szerinti nagyságban és formában. A tortaválasztásban is készséggel állunk rendelkezésetekre. 


Jármű:

A mai menyegzőknél már nemcsak a hintó lehet a helyszíneket összekötő kapocs, hanem akár egy limuzin, akár egy régi, nyitott tetejű old-timer.
A jármű bérlése nem luxus, a látványon kívül az ifjú pár kényelmét szolgálja. Az egyre divatosabb sofőrszolgálat pedig a lakodalomra meghívottak kényelmét biztosítja.


 Különlegességek: 

  • Sziromszórás
  • Rizsszórás
  • Pillangóröptetés 
  • Galambröptetés
  • Mixer show
  • Tűzijáték
  • Csoki szökőkút
  • Kívánságlámpás
  • Gyermekfelügyelet
  • TTD: Trash the Dress

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr542420276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása