Nefelejcs Esküvő

Életünkben vannak olyan események, amiket felejthetetlenné szeretnénk varázsolni, fiatalos csapatunk ebben nyújt segítséget mindazoknak, akik megtisztelnek bizalmukkal. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal még szebbé és emlékezetesebbé tegyük az ünnepi pillanatokat.

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Venni, varratni, bérelni, s azután?

2011.10.01. 23:00 - nefelejcseskuvo

Bármelyik megoldás jó lehet, ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom egy nő életében, mégis több érv szól amellett, hogy béreld a ruhád, hiszen mihez kezdesz vele a Nagy Nap után? Az esküvői ruha általában az esküvői költségvetés 10%-át teszi ki, mégis az esküvő egyik legfontosabb eleme. Ha vásárolsz, ha bérelsz, nézd meg a kiválasztott Szalon honlapját, mielőtt odaindulsz, már az ott található ruhák is sokat elárulnak a helyről.

A kész-ruhának előnye, hogy fel lehet próbálni, és rögtön látja magát az ember a tükörben. Fontos: nagyon megnehezítheti a döntést, ha sok helyen és túl sok ruhát próbálsz fel, inkább próbálj fel pár fazont. Rögtön tudni fogod, milyen irányba kell tovább lépned.

A  minőségi ruhák nem igénytelen anyagból utángyártott modellek, nem egy nyár alatt számtalanul kiadott, nyár végére már foltos, besárgult ruhák, hanem szakértelemmel kiválasztott, gondozott darabok. Ha látod, hogy a gyöngyök nem rávarrottak, hanem ragasztottak, ha érzed, hogy az anyag nem testbarát, akkor gyorsan beszéld le magad róla. Minőségi ruhákat nálunk már 30.000 Ft-tól kölcsönözhetsz. A bérleti díjban benne van a fátyol, kesztyű, stóla, boleró. Vásárlás esetén természetesen ezek mind plusz költséget képeznek. Modelljeink fiatalosak, a mai trendek ízlésvilágát sugallják. Cégünk az Amelie Bridal és a Verise Bridal márka kizárólagos Pest megyei forgalmazója.

Ha bevállalod, hogy egy ismerős ismerőse, aki nagyon ügyesen varr, állítsa össze az esküvői ruhádat, nos, akkor te igazi kalandor típus vagy. A varratás költsége sokszor kétszerese a bérlési díjnak, s a végeredmény általában nem tükrözi az eredeti elképzelést.

 

 

Az Esküvő után…

 

Ha kölcsönzött menyasszonyi ruhát viseltél a Nagy Napon, nem terheli gond a vállad, mit kezdj vele az esküvő után. Egyszerűen csak visszaszolgáltatod a ruhaszalonnak a megadott időre.

Ám ha varrattad vagy megvásároltad, valószínűleg fejtörést okoz mihez is kezdj vele az esküvő után. Először is válassz egy profi tisztítószalont, átlagosan 10.000 Ft-ért tisztítanak menyasszonyi ruhát. Amint lehet, vidd a ruhád a patyolatba. Figyelmeztesd az eladót, ha bárhol bármilyen folt van rajta. Ezek az anyagok különleges figyelmet igényelnek, mert nagyon sérülékenyek. Sajnos hiába tárolod zsákban, szobahőmérsékleten, száraz helyen, idővel elszíneződhet és besárgulhat a ruha. Egy félreértést viszont mindenképpen el szeretnék oszlatni: gyermekeid, unokáid biztos, hogy nem a te ruhádban szeretnének majd férjhez menni. A divat, az elképzelések és igények évről- évre változnak.

Ha pedig úgy döntesz, hogy eladod a ruhát, számtalan helyet találsz az interneten, ahol hirdetheted, csak győzd kivárni míg, megtalálja az új gazdáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://nefelejcseskuvo.blog.hu/api/trackback/id/tr852789826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása